image1 image2 image3 image4 image5
Mašine proizvodnje "Srboauto" namenjene za potrebe kardan servisa

Za proizvodnju i servis kardana implementirali smo efikasnu tehnologiju defektaže, rastavljanja i montaže ugrađenih delova. U svim fazama, intezivno se koriste najnovija tehnološka rešenja, kao i mašine i uređaji najvećim delom razvijeni u sopstvenim resursima.

Hidraulična mašina za demontažu zglobova kardanskih vratila - SMART CLAMP MD06

Kardan servis - Hidraulična mašina za demontažu zglobova kardanskih vratila - SMART CLAMP MD06S obzirom na to da se javila potreba za efikasnim rešenjem demontaže kardanskih zglobova, firma SRBOAUTO d.o.o. je kao dugogodišnji lider u oblasti servisiranja zglobnog prenosa – svoje veliko iskustvo iz te oblasti pretočila u rešenje i stvorila Mašinu za demontažu zglobova kardanskih vratila – SMART CLAMP MD06.

 

 

Ručna zupšasta presa – model ZP 07

Kardan servis - Ručna zupčasta presa ZP 07Ručna zupšasta presa – model ZP 07 je namenjena za različite poslove montaže utiskivanjem i presovanjem. Koristi se u mašinskim i servisnim radionicama gde se zahteva mogućnost generisanja fine i “osetljive” sile, a bez potrebe za korišćenjem električne ili neke druge vrste energije. Idealna je za poslove utiskivanja i istiskivanja raznih čaura, rukavaca, vijaka i dr. Prevashodna namena je da se krst kardana montira u zglobove kardanskih vratila.

 

 

Mašina za pridržavanje i ispravljanje kardanskih vratila – ST13

Mašina za pridržavanje i ispravljanje kardanskih vratila – ST13, je idealan stezni pribor pri montaži svih tipova kardana, a naročito industrijskih aplikacija većih dimenzija. Odlikuje se velikom prilagodljivosti najrazličitijim delovima i veličinama. Takođe je skoro nezamenljiv uređaj svake proizvodne i servisne radionice za hidraulične cilindre.

Kardan servis - Mašina za pridržavanje i ispravljanje kardanskih vratila